Mar 03

Blugi barbati 2013


Blugi-barbati-de-primavara-2013-400x200

Blugi bărbăteşti pentru primăvară din 2013. Blugii de bărbaţi sunt cei mai practici, comozi şi uşor de întreţinut pentru toate categoriile de vârstă. Majoritatea persoanelor poarte blugi la serviciu, la şcoală chiar şi la ocazii. Blugii pot ajuta persoanele care sunt grăbite să-ţi scurteze din perioada de îmbrăcare şu dezbrăcare. Blugii bărbăteşti pot fi comandaţi online cu lejeritate. Se pot asorta cu o pereche de pantofi sau cu adidaşi în perioada de primăvară 2013 rămân la modă blugii combinaţi cu adidaşii pantofii sport în casual. Blugii pot fi găsiţi în diferite nuanţe de culoare care să vă asorteze cu garderoba voastră, se pot asorta cu o geacă de piele sau de blugi ori o geacă din material, indiferent care este opţiune voastră o pereche de blugi este întotdeauna la îndemână şi se potriveşte în toate situaţiile în care vă aflaţi. Am făcut cercetări pentru voi în mediul online şi am găsit câteva magazine de firmă care se respectă şi comercializează blugi de firmă. Blugi ieftini pentru toate buzunarele.

Warning!

Vezi colectia De Blugi In Mycloset

Blugi Rupti

Se pare că şi în 2013 blugii rupţi sunt la modă şi majoritatea persoanelor încearcă să-şi asorteze ţinută cu blugi rupţi în genunchi sau pe partea din spate ori pe buzunare aceste perechi sunt întotdeauna atracţia numărul 1 pentru tineret şi nu numai. Pot avea diferite forme şi nuanţe de culori dar întotdeauna cel puţin câteva crăpături, găuri sau rupturi.
blugi-casual-cu-bretele-sixth-june-610 blugi-casual-sixth-june-455

Warning!

Vezi colectia De Blugi In Bonprixro

Blugi Conici

Aceştia ca şi cei rupţi sunt la modă în 2013 şi aduc în primplan persoanele care îi poartă dovedind că sunt persoane care sunt în pas cu modă şi ştiu să se îmbrace după ultimele cerinţe în fashion, întotdeauna asortai cu adidaşi şi nu numai pentru băieţi aceşti blugi par să fie atracţia în materie de îmbrăcăminte 2013 pentru tineret şi nu numai.

brdi_29140_mare esj231-_mare

Warning!

Vezi Toata Colectia De Blugi La Originals

Blugi Ieftini

Marii producători de blugi au început în ultimi ani să producă modele de blugi ieftini pentru pieţele din ţările cu un nivel de trăi mai mic prin urmare şi la noi în România au apărut tot mai multe firme cunoscute sau derivate din ele care produc şi scot la vânzare blugi ieftini cu sume începând de la câteva sute. Surprinzător este că blugii sunt confecţionaţi din materiale rezistente şi sunt în pas cu moda întotdeauna.

Blugi De Firma

Sunt pentru persoanele care au posibilităţi financiare şi-şi permit sa poarte o pereche de blugi de firma care pot ajunge uneori si pana la 1000 Lei poste si mai mult. In aceasta categorie am găsit un magazin care oferă blugi de bărbaţi la preturi foarte bune având in magazin o varietate foarte mare de modele de blugi.

MOD13273-Men-220x270 stock_prod31157_image_31981831-220x270

Warning!

Vezi Toata Colectia De Blugi Din Readytowea