May 19

Camasi by Catalin Botezatu 2013


Camasi CB

Camasi Catalin Botezatu sunt perfecte pentru ocaziile pretentioase la care vei participa in aceasta vara, dar si pentru iesirile alaturi de iubita ta. De fiecare data cand vrei sa fii elegant, ar trebui sa porti o camasa Catalin Botezatu, pentru ca acest nume, prin simpla sa rostire, te duce imediat cu gandul la eleganta. Asa ca nu este nimic mai simplu. Alege o camasa Catalin Botezatu in nuanta ta preferata (bleu, negru, alb, nude, roz, bleumarin), adauga o pereche de pantaloni negri eleganti, din stofa sau alt material pretios, o pereche de pantofi negri eleganti si vei arata impecabil la petrecerea la care vei fi invitat. Vei fi in tendinte si cu sigurata asta va atrage privirile tuturor femeilor asupra ta. Oricine isi doreste alaturi un barbat care sa stie sa se imbrace si sa urmeze fidel tipsurile pe care ni le ofera marii creatori de moda. Si orice femeie stie sa aprecieze ceva creat de Catalin Botezatu. Asa ca daca vrei sa o cuceresti pe cea care ti-a furat inima, atunci trebuie sa porti o camasa din aceasta colectie si succesul iti va fi garantat. In plus, nici nu sunt greu de asortat. Porti costumul tau preferat si totul se rezolva de la sine.

camasi barbati de Catalin Botezatu

Chiar daca sunt un pic mai costisitoare, camasile Catalin Botezatu sunt realizate 100% din bumbac si sunt obiecte vestimentare in care merita sa investiti. Sunt de parere ca mai bine cumperi un lucru bun, de valoare, decat mai multe si mai slabe calitativ. Si camasile Catalin Botezatu sunt pentru toate toate gusturile. Chiar daca iti doresti sa mergi pe stilul clasic si alegi camasile albe, imaculate sau chiar daca vrei sa iesi din tipare si sa optezi pentru o camasa bleumarin sau roz, toate dorintele iti sunt indeplinite de acelasi creator de moda. Asadar, investeste si nu vei regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>