Apr 08

Comanda oricare doua rochii si platesti doar 50% din valoarea cosului


S-a deschis sezonul nuntilor si tu ai nevoie de tinute speciale, diferite pentru fiecare eveniment. Dar bugetul este limitat si de multe ori te impiedica sa iti achizitionezi cate o rochie diferita pentru fiecare petrecere la care trebuie sa participi. Dar pentru asta suntem noi aici. Iti aducem aminte ca promotiile se tin lant si tu poti sa iti cumperi oricare doua rochii elegante, de ocazie, si sa platesti doar 50% din pretul total al cosului. Suna tentant nu? Ei bine, ar suna si mai bine daca ai plasa comanda pana pe 11 aprilie, cand este data limita a acestei promotii. Rochiile sunt pentru toate gusturile, atat lungi cat si scurte, in culori clasice sau culori vibrante.
O rochie lunga va face intotdeauna furori. Dar are nevoie de o atitudine pe masura. Daca iti doresti sa fii admirata, atunci alege sa porti rochia I come to you cu o pereche de sandale argintii si un clutch negru si cu siguranta vei avea o tinuta castigatoare. Daca iti doresti mai mult o rochie scurta si colorata, atunci iti propun sa optezi pentru rochia Come to touch me, cu spatele gol, ideala pentru o petrecere la care mergi insostita de persoana iubita. Culoarea este in voga asa ca plusezi si la acest capitol. Daca te-am facut curioasa, nu mai astepta! Oferta este limitata!
Fără titlu
> Vezi Toata Colectia & Preturi Aici <

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>