Jul 31

Costume de baie exclusiviste


Pentru ca zilele calduroase si insorite de vara sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra, ne pregatim de concediu, si avem nevoie la noi de cele mai cautate piese ale verii, costumele de baie. Se pare ca inca este o dilema in alegerea costumului de baie, si mai ales la investitia lui. E important sa aratam bine in ceea ce purtam si mai ales in costumele de baie. Acestea ne definesc foarte bine trasaturile si ne scot in evidenta bronzul mult dorit. Daca esti adepta tinutelor fashion si tii mult la imaginea ta, atunci profita de oferta si achizitioneaza costume de baie exclusiviste. Alege cu stil una din modelele noastre. Cu siguranta vei gasi ceva care sa-ti capteze atentia si sa fie exact cum ti-l doreai. Costumele de baie sunt piesa de rezistenta a verii si nu trebuie sa iti lipseasca. Indiferent pentru ce model te-ai decide sa iei, cu siguranta te-ai bazat pe preferintele in materie de culori, de imprimeu, etc.


Vezi Toata Colectia & Preturi Aici
 

Fiindca de 2 ani incoace se poarta din ce in ce mai mult costumele intregi, pentru ca sunt sexi, avantajeaza mai multe tipuri de siluete, iti recomand costumul de baie intreg cu snur. Acesta este potrivit si la sedintele foto daca esti pasionata sau ai un job ca model. De asemenea, culoarea costumului se potriveste cu cerul si marea. Acest costum imbina perfect preferintele sexului feminin. Daca preferi costumele din 2 piese, iti recomand costumul negru cu trandafiri. Acesta te duce cu gandul la Spania. Are un aer de acolo si evidentiaza trasaturile corpului. Costumul de baie intreg pe alb este fabulos conceput, combinatia albului pur cu trandafiri are rolul de a ta indragosti de el. Pentru un look mai simplu, costumul de baie negru este potrivit pentru tine. Are un aer misterios si seducator.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>