Mar 07

Geci si jachete barbati 2013


Geci şi jachete bărbaţi de primăvară 2013. În sfârşit anotimpul cald a venit, cam în toate regiunile ţării vremea este frumoasă iar noi trebuie să acţionăm în consecinţă şi să ne schimbăm garderoba groasă de iarnă cu ceva mai subţire şi ce poate fi mai potrivit pentru bărbaţi decât o geacă sau jacheta de primăvară subţire şi care neapărat să fie în trend cu moda 2013. O geacă subţire de primăvară puteţi acum să căutaţi online în zecile de magazine care oferă spre vânzare sute de model cum ar fi: geacă de piele, geci imitaţie piele, geci scurte, jachete şi multe alte combinaţii de modele special concepute să vă mulţumească gusturile fiecăruia. Am căutat şi noi petru voi în magazinele online şi am făcut selecţii alegând cele mai bune oferte la ora actuală.

272920-538237-ls 280725-543123-ls 280731-543129-ls
12 33

Warning!

Vezi Toata Colectia De Geci & Preturi Pe: Mycloset

 

Geci de blugi sau geci de fas sunt la modă ca în fiecare an şi pot fi asortate cu pantaloni de fas sau blugi cu o pereche de adidaşi. în aceste combinaţii arătaţi super iar ţinuta voastră va fi una lejeră fără prea multe articole în plus ori articole care să vă jeneze ori să vă facă să vă simţiţi incomod.
1 2 3

Warning!

Vezi Toata Colectia De Geci & Preturi Pe: Laredoute

 

Geci de firma sunt acum în toate magazinele online, aveţi ocazia să alegeţi modele diferite şi culori diversificate, geci de motor, geci simple cu buzunare laterale ori geci puma sunt numai câteva din mărcile sau modelele care le puteţi alege. Gustul fiecăruia este în funcţie de personalitate şi nu poate fi impus decât propus.
1 2 3

Warning!

Vezi Toata Colectia De Geci & Preturi Pe: Readytowear

 

Geci piele sau geci imitaţie piele mai pot fi atracţiile pentru 2013, sunt aşa de simplu de purtat şi se potrivesc întocmai cu aproape orice pantalon fie el sport sau clasic “casual” putând fi îmbrăcate în toate ocaziile de zi cu zi. Gecile din piele au fost şi cu siguranţă vor fi la modă pentru bărbaţi.
Jachete de primăvară pentru bărbaţi sunt uşor de purtat în zilele mai călduroase în care plecăm dimineaţa pe răcoare şi ne întoarcem după-amiază când soarele străluceşte că vara. Putem să o dăm jos să o purtăm legată pe coapse sau să o ţinem în mână, în acest fel nu mai suntem nevoiţi să suportăm căldura de după-amiază.
1 2 3

Warning!

Vezi Toata Colectia De Geci & Preturi Pe: CBotezatu