Jul 13

Genti si trolere de vacanta


Si pentru ca tot am vorbit despre hainele potrivite pentru vara si implicit pentru vacanta, cred ca nu ar trebui sa uitam nici de genti si trolere de vacanta. Ele sunt cele mai importante atunci cand trebuie sa ne facem planuri pentru zilele libere. Daca nu avem gentile potrivite, nu vom reusi sa luam cu noi tot ceea ce ne dorim. Un troler sau o geanta de marimea perfecta, face mai mult decat orice alt detaliu legat de vacanta ideala. Atunci cand vine vorba despre ce trebuie sa luam cu noi, parca nu ne mai putem opri. Incercam sa inghesuim in geamantan tot sifonierul daca s-ar putea. Dar trebuie sa ne facem mai intai o lista cu lucrurile care ne sunt absolut necesare si astfel vom evita momentele neplacute din timpul impachetarii. Cand vine vorba de cosmetice, noi femeile, suntem parca si mai avare. Dar daca achizitionam cateva produse travel size, atunci toate problemele vor fi rezolvate pentru ca recipientele se vor integra mult mai bine iar cantitatea va fi mai multe decat suficienta pentru a acoperi necesarul nostru din timpul concediului. Astfel, trebuie sa avem la indemana genti si trolere de vacanta ideale pentru necesitatile noastre. Potrivit compartimentate pentru a reusi sa separam hainele de cosmetice pentru ca nu vrem ca un accident nefericit sa ne strice tot continutul.
Genti si trolere de vacanta
Vezi Toata Colectia & Preturi AICI

 

Si pentru ca noi, femeile, vrem sa fim cochete chiar si atunci cand stam si asteptam microbuzul sau avionul, trebuie sa avem genti si trolere de vacanta in pas cu moda. Cu imprimeuri florale si in culori cat mai aprinse – asa arata trolerele potrivite pentru femei. Un troler mov, cu motive florale in nuante mai deschise din acelasi mov, arata absolut superb si feminin. Ne va binedispune imediat si nu vom mai avea timp sa ne plangem de zilele obositoare. Am putea chiar sa cautam un troler cu un imprimeu mai special, pentru ca astfel vom fi sigure ca nu il vom incurca. Daca alegem un imprimeu mai aparte, poate chiar unic, sansele sa se piarda sunt mult mai mici. In plus, ne putem alege si hainutele pentru prima zi, in aceleasi tonuri ca si trolerul, pentru un plus de fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>