Oct 01

Ghete cu stil de toamna


Toamna a pus stapanire peste noi. Vremea e din ce in ce mai inchisa si temperaturile incep sa scada. Avem nevoie mai mult ca oricand de haine groase si cizme. E momentul sa faci cumparaturile potrivite pentru acest anotimp, sa nu mai pierzi timpul umbland prin magazine o poti face online chiar de la noi. Noua colectie de toamna vine cu ghete diversificate, modele diferite si menite sa multumeasca fiecare clienta in parte. Unde mai pui ca preturile sunt foarte mici si modele foarte sic! Ghetele sunt un „must have” si pot fi purtate si in sezonul cald. Ai atatea variante de a le purta, ca este greu sa te decizi. Acestea pot purtate si la locul de munca. Indiferent pentru care din el te vei decide, stii sigur ca vei face alegerea potrivita. Pentru ca in sezonul rece sa ne putem construi tinutele la care visam si pe care speram ca si cei dragi sa le aprecieze, avem nevoie neaparat si de potrivita pentru temperaturile de afara. Daca la haine totul e mult mai usor pentru ca le putem combina intr-un mare fel si pentru ca haine intotdeauna avem mai multe, la incaltaminte se schimba un pic datele problemei. Nu putem investi in sute de perechi de incaltari asa ca trebuie sa alegem exact perechile care constituie o foarte buna achizitie.


Vezi Toata Colectia & Preturi Aici
 

Ghetele grena reprezinta un look actual, atat prin design cat si prin forma lor. Ghetele se pot integra atat intr-o tinuta simpla, cat si la una cool. Depinde ce stil te reprezinta.Ghetele negre cu catarama sunt o aparitie foarte cool si actuala. Acestea se pot purta perfect la o tinuta cool cu un pulover oversize. Varianta aceasta o gasiti si pe maro. Ghetele negre cu capse arata foarte bine si au un aer copilaresc. Sunt o alegere buna.

Daca vrei sa economisesti timp si bani, dar sa arati si bine, profita de noua colectie si ia ce iti place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>