Oct 21

Haine de toamna pentru barbati


Pentru ca in ultima perioada am tot vorbit despre doamne si domnisoare, e timpul sa le acordam atentie si domnilor. Ei bine, dupa cum vedeti toamna se joaca cu noi, dar intr-un sens bun. Avem parte de zile insorite si calduroase pentru luna octombrie. Noua colectie de haine pentru barbati prezinta o gama larga de produse, de la geci groase pana la camasi. Oricarui barbat ii sta bine cu un pulover sau o camasa de calitate. Este important sa investiti in lucruri de calitate, dupa urma caruia sa purtati mult timp. Paltoanele trebuiesc alese si dupa cum simtiti, dupa starea pe care o aveti, dupa mai multe criterii. Datorita faptului ca puteti comanda online, nu este nevoie sa va mai pierdeti timp prin magazine mai ales daca timpul tau este limitat si nu stii ce sa faci mai intai. Iti sugerez sa te uiti cu atentie pe sitte si sa-ti alegi ceva pe gustul tau. Gecile sunt un „ must have” in perioada asta si ele te ajuta atat sa te protejezi de frig, cat si sa in trend cu moda.  De asemeneam o camasa este absolut necesara aproape la orice eveniment important.  Fii cu ochii pe sitte si alege ceva pe stilul tau.


Vezi Toata Colectia & Preturi Aici
 

Daca tot suntem in mijlocul verii, nu ai cum sa nu-ti achizitionezi o geaca groasa. Aceasta te face sa pari mai cool si e nemaipomenita in zilele friguroase.  Geaca albastra este groasa si ideeala pentru barbatul care vrea sa iasa in evidenta. Aceasta te face sa pari mai tanar si prin culoarea sa aduce un aer fresh. Paltonul gri este un „must have” in acest anotimp dar si la iarna. De asemenea, e nevoie de un pulover in orice moment al zilei. De aceea, iti sugerez sa porti puloverul gri. Acesta este simplu si pe gustul oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>