Jul 20

Pantaloni scurti by Catalin Botezatu


Asa cum era de asteptat, in moda barbatilor au reaparut de ceva timp pantalonii scurti. Nu este vorba despre pantalonii purtati la plaja ci de pantaloni scurti cu ceva mai mult stil, care pot fi purtati si in alte combinatii, destul de limitate totusi. Pantaloni scurti by Catalin Botezatu sunt primii care ar trebui sa va atraga atentia. Daca cineva stie sa poarte pantalonii scurti, atunci cu siguranta acela este Catalin Botezatu. Asa ca, probabil ai vrea sa nu ratezi noua colectie de pantaloni scurti by Catalin Botezatu. Modelele sunt superbe, pantalonii sunt confectionati 100% din bumbac si au in talie un snur atasat care iti va face viata mai usoara si te va scuti de curea. Pantalonii scurti pot fi purtati foarte bine cu un tricou intr-o singura culoare. Astfel poti alege o pereche de pantaloni scurti in carouri intr-o combinatie de negru cu alb si un tricou alb cu un scris tot pe negru, o pereche de espadrille sau pantofi sport si vei avea un look casual dar foarte lejer, care te va ajuta sa treci mult mai usor peste o zi incarcata in care trebuie sa alergi de colo-colo la temperaturi foarte ridicate.

Vezi Toata Colectia De Pantaloni & Preturi oferita
Untitled
Vezi Toata Colectia De Pantaloni & Preturi oferita

Daca in schimbi iti doresti sa porti o camasa, nu te feri nici de acest aspect, pentru ca panatloni scurti by Catalin Botezatu merg foarte bine si in combinatie cu o camasa, dar cu o singura conditie. Alege o camasa uni pentru ca e de preferat sa nu ai o batalie a imprimeurilor in tinuta ta. Pantalonii sunt deja in carouri asa ca nu iti ramane decat sa ii scoti pe ei in evidenta, iar acest lucru iti impune o camasa uni. Alege culoarea ta preferata si nu vei avea nici un fel de probleme. In picioare poti purta tot pantofi sport, dar alege ceva cu un plus de finete, nu clasicii adidasi pe care trebuie sa ii porti doar in sala de sport. Despre sosete cred ca nu mai este cazul sa iti spun. Atunci cand porti pantaloni scurti, e de preferat sa ai incaltaminte care merge purtata fara sosete, sau sa porti sosete foarte scurte, care sa nu se vada din pantofii sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>