Feb 23

Pantofi dama 2013


Pantofi dama de primavara 2013

Pantofi damă de primăvară pentru anul 2013. Ce poate fi mai potrivit pentru sezonul dintre anotimpuri decât o pereche de pantofi cu toc înalt exact modelul care se poarte la această oră mai în toate situaţiile. Indiferent că suntem la serviciu, la o întâlnire de afaceri sau poate că doriţi seară să convingeţi partenerul că sunteţi în ton cu moda. Pantofi de primăvară din noua colecţie găsim acum la preţuri atrăgătoare, în nuanţe de culori diversificata care oferă o vastă posibilitate de asortare cu garderoba noastră de zi cu zi sau pentru evenimente speciale.

Warning!

Vezi Preturi La Pantofi De La Depurtat

 

Pantofi dama cu botul ascuţit pare să fie ultimul trend în modă 2013 şi dacă vrem să fim şi mai în pas cu moda neapărat trebuie să purtăm pantofi ascuţiţi cu ţinte, să nu uităm că în 2013 moda cu ţinte este de ultima generaţie şi se aplică pe toate hainele din garderoba.

Pantofi dama cu botul ascuţitPantofi dama cu botul ascuţit 2

Warning!

Vezi Preturi La Pantofi De La Dasha

 

 

Pantofi damă cu ţinte se pare că intră în sufletele doamnelor ca un nou brand şi atrag tot mai mult fetele să cumpere pantofi cu ţinte special creaţi parcă pentru timpurile aglomerate şi stresante în care trăim. Pantofi damă cu ţinte combina diferite culori clasice cu ţinte aplicate pe toc sau pur şi simplu pe pantoful în sine.

Pantofi damă cu ţintePantofi damă cu ţinte2

Warning!

Vezi Preturi La Pantofi De La Matar

 

 

Pantofi dama roşii care cu siguranţă atrag privirile personajelor de sex opus, parcă sunt creaţi special pentru a atrage toate privirile către voi şi de sex opus şi din partea femeilor care cu siguranţă vor fi invidioase.

Pantofi dama roşiiPantofi dama roşii2

Warning!

Vezi Preturi La Pantofi De La Ottershop

 

 

Pantofi dama aurii cu toc înalt sunt cu siguranţă sclipirea din ochi persoanelor aflate în preajma voastră şi în acelaşi timp încălzesc sufletele partenerilor în ocazii deosebite. În această categorie putem adăuga şi pantofi aurii cu tocul plin de ţinte.

Pantofi dama aurii Pantofi dama aurii2

Pantofi damă puteţi să găsiţi în diferite nuanţe special concepuţi pentru a vă satisface nevoile garderobei în toate situaţiile în care vă aflaţi. Putem adăuga aici: pantofi damă negri, pantofi damă bej, pantofi damă albaştri, pantofi damă verzi, pantofi damă came, pantofi damă gri şi lista continuă cu mult mai multe nuanţe de culori.

Warning!

Vezi Preturi La Pantofi De La Tinar