Jul 31

Parfumuri barbatesti


De cate ori ai trimis o scrisoare pe care ai pulverizat parfumul tau? De cate ori ai daruit persoanei iubite un ursulet care sa iti poarte mirosul? De ce ai facut toate acestea? Pentru ca parfumul este foarte important. Exista specii de animale care se bazeaza doar pe acest simt. Dar noi, oamenii, apelam la parfumuri pentru a ne atrage partenerii. Parfumuri barbatesti puternice, cu o tenta masculina foarte pregnanta, acestea sunt preferatele sexului masculin. Si nu este de mirare. Un barbat care doreste sa isi arate taria de caracter, care doreste sa isi dovedeasca puterea, va alege intotdeauna parfumuri barbatesti cu arome tari. Poti avea un parfum pe care sa il recumperi la nesfarsit, sa fie parfumul tau si atunci, persoana iubita te va recunoaste dintr-o mie. Va sti care este semnatura ta. Sau poti sa alegi cate un parfum pentru fiecare ocazie, pentru fiecare anotim si pentru fiecare stare de spirit pe care o ai. Vara poti opta pentru parfumurile usoare, cu arome fresh iar iarna poti alege chiar parfumuri greoaie, cu note de baza usor dulci. Atunci nu vei deranja pe nimeni. Fereste-te insa de aceste parfumuri greoaie pe timpul verii, pentru ca temperaturile ridicate sunt deja o mare povara.

parfumuri barbatesti
Vezi Toata Colectia De Parfumuri & Preturi AICI

 

Daca banii nu sunt o problema, atunci poti alege parfumuri barbatesti originale. Poti merge in parfumeriile consacrate si poti testa parfumuri pana gasesti corespondentul tau, parfumul care sa te reprezinte. Daca insa nu vrei sa investesti mai multe sute de lei intr-un parfum, exista si parfumuri barbatesti la preturi mai mici, cu mult sub un 100 lei. Daca insa ti s-a pus pata pe un parfum de la o firma, dar banii nu iti sunt la indemana, poti oricand sa alegi replici ale parfumurilor faimoase. Vei fi uimit de cat de apropiate sunt ca si aroma. Desi poate ca nu vor persista la fel de mult precum parfumurile originale, replicile isi merita toti banii. Ar trebui sa le ai in considerare atunci cand mergi la cumparaturi de parfumuri. Trebuie de asemenea sa faci diferenta intre apele de parfum si apele de toaleta. Primele persista mult mai mult timp si au arome mai puternice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>