Aug 02

Parfumuri dama


Cand vine vorba despre parfumuri dama, femeile se intrec in arome cat mai rafinate, in arome senzuale, cat mai variate. Femeile nu vor considera niciodata ca au prea multe parfumuri dama. Si este absolut normal. Au nevoie de cate un parfum diferit pentru fiecare eveniment, fiecare stare de spirit, ca sa nu mai vorbim de anotimpuri. Nu putem purta parfumuri dulci in toiul verii. Cei din jurul nostru le vor simti grele sau chiar gretoase si nu ne dorim asta. In schimb, parfumurile fresh, florale, sunt perfecte pentru temperaturile crescute. Iarna, in schimb, putem sa optam pentru parfumurile cu note dulci, cu arome calde, pentru ca temperaturile de afara ne permit acest lucru. Parfumurile orientale, sau cu arome citrice, pot fi purtate in anotimpurile de tranzitie, dar nu sunt de refuzat nici in anotimpurile extreme. Atunci cand o femeie merge la sala de sport, trebuie sa poarte tot parfumuri cu note fresh, racoritoare, pentru ca temperatura corpului creste si simtul olfactiv se modifica. Atunci cand mergi la un eveniment foarte elegant sau ai o intalnire de afaceri, poti foarte bine sa alegi un parfum cu o aroma tare, poate usor amaruie, o aroma lemnoasa.
Parfumuri de Femei
Vezi Toata Colectia De Parfumuri & Preturi AICI
Dupa cum puteti vedea, femeile au nevoie de multe parfumuri dama pentru a fi pregatite pentru orice moment. Apele de parfum sunt de preferat, mai ales atunci cand nu exista problema banilor. Acestea persista mult mai mult timp si au si aromele mult mai pregnante, mai definitorii. Mai exista si posibilitatea replicilor care reproduce destul de fidel mirosurile, dar stau ceva mai prost la capitolul persistenta. Apele de toaleta sunt variantele cele mai cautate de catre majoritatea femeilor. Se gasesc peste tot, incepand cu preturi foarte mici iar varietatea de arome este foarte mare asa ca o femeie isi poate gasi mereu parfumul preferat. Chiar daca apele de toaleta persista ceva mai putin timp, exista variante travel size care pot fi purtate permanent in geanta si astfel, o femeie care se respecta isi va reinprospata parfumul atunci cand considera ca este nevoie. Daca nu exista varianta travel size a parfumul tau preferat, nu cred ca exista nici o problema daca iei varianta full size cu tine, atat timp cat vei mirosi mereu perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>