Dec 08

Pijamale barbati


Un alt element foarte important in vestimentatia barbatilor, care face parte tot din lenjeria de corp, e reprezentat de pijamale barbati. Ca sa ai parte de un somn linistitor, de un somn care sa te refaca suta la suta si care sa iti incarce bateriile, ai nevoie de pijamale barbati potrivite pentru tine, pentru stilul si nevoile tale. Primul lucru de care tii cont atunci cand iti alegi pijamalele, este anotimpul. Trebui sa ai cel putin 2 daca nu chiar 3 perechi de pijamale. Ai nevoie de o pereche de pijamale lungi si mai groase, potrivite pentru iarna si pentru serile racoroase in care doar caldura unui foc te mai poate incalzi. Ai nevoie si de o pereche de pijamale lungi dar dintr-un material mai subtire pe care le vei purta in noptile de primavara-toamna in care pijamalele groase devin deja mult prea calduroase. Si in final, ai nevoie neaparat si de o pereche de pijamale pentru vara dintr-un material lejer, care sa lase pielea sa respire si care sa fie compuse din pantaloni scurti si bluza cu maneca scurta. Chiar daca majoritatea barbatilor prefera sa doarma vara doar in boxeri, nu este niciodata de prisos sa ai in casa si o pereche de pijamale destinate noptilor calduroase.


Vezi Toata Colectia & Preturi oferita de: Laredoute

 

Sfatul meu este sa cauti brandul care indeplineste cel mai bine cerintele tale. Vei avea nevoie de mult timp, poate chiar mai multi ani pana sa gasesti un brand care sa comercializeze pijamale barbati exact pe gustul tau, dar, atunci cand vei gasi, sa pastrezi traditia. Cumparand mereu de la aceeasi firma, vei avea siguranta ca nu vei gresi nicicand si nu vei mai sta cu teama de fiecare data cand va veni momentul cumpararii unei noi perechi de pijamale. Desi probabil te vei atasa de o anumita lenjerie, atunci cand aceasta devine uzata, nu incerca sa lungesti agonia, ci achizitioneaza o noua pereche de pijamale. De aceea atunci cand gasesti stilul si brandul preferat, acest moment iti va fi mult mai la indemana pentru ca nu va mai exista frica de necunoscut. Vei sti dinainte ce te asteapta la noua ta pereche de pijamale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>