Mar 28

Sacouri de primavara superbe


Odata cu venirea primaverii e un bun prilej de a scapa de hainele groase, si de a va rasfata mai mult in culori si haine subitiri. Trebuie sa indrazniti sa purtam culori vii, mai ales daca silueta corpului va permite sa o faceti. Ne place sa fim admirate si intrebate de cei din jur de unde ne achitionam hainele frumoase pe care le purtam. E bine de stiut ca de cele mai multe ori omul face haina, si nu invers. Respectiv, nu e suficient sa purtam haine de la branduri celebre daca nu stim cum sa le combinam, si mai ales daca nu avem atitudinea necesara pentru a le purta. De asta e bine sa ne documentam de la cei care stiu sa ne ofere sfaturi si sitturi cu haine frumoase. Sacoul este un „must have” in plin sezon de primavara. Acesta poate fi purtat atat la birou, cat si in oras. De asemenea, noua colectie de sacouri va ofera modele atat de diferite, incat este imposiibl sa nu va placa cel putin doua modele. Sacourile de primavara va da o nota de feminitate si de eleganta. Pe toate acestea le veti gasi la preturi avantajoase si in fiecare sitte pe care il veti regasii aici, veti vedea ca o sa gasiti tinute complete.


Vezi modelele de pe site-ul 1

 


Vezi modelele de pe site-ul 2

 


Vezi modelele de pe site-ul 3

 
Va prezentam modele diferite de la trei sitturi cu un mare impact pe piata online. Primavara aceasta se poarta foarte mult rozul pudra. Pentru a fi in pas cu moda, va recomand sacoul alb pal. Acesta este simplu si poate fi purtat peste o rochie mulata, fie in combinatie cu camasa si pantaloni cu talie inalta. Orice femeie puternica trebuie sa poarte rosu. De asta va recomand sacoul rosul. Inspira multa feminitate si putere. Pentru a-l scoate in evidenta,va sugerez sa-l purtati peste o rochie neagra trei sferturi.  Pentru a fi mai prezentabila la locul de munca, va sugerez sa purtati sacoul gri. Acesta este simplu si denota un aer serios si misterios.
Nu uitati ca in aceasta primavara trebuie sa va rasfatati in culori si materiale fine. E momentul sa va alocati mai mult timp pentru voi, si sa incercati lucruri noi. Soarele rasare si pe strada voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>