May 24

Tenisi colorati marca Le Coq Sportif 2013


Tenisi colorati marca Le Coq Sportif 2013Le Coq Sportif v-a pregatit o mare surpriza pentru acest sezon. Este vorba despre tenisi colorati, pe care ii puteti gasi in magazinele ZorileStore. Au o gama variata atat de modele, dar mai ales de culori, astfel ca aveti de unde alege. In trend in aceasta perioada si prezenti si in colectia de denisi colorati marca Le Coq Sportif 2013 sunt dungile. Acestea nu pot lipsi din obiectele voastre vestimentare, si nici tenisii nu fac exceptie. Ii gasiti atat in variata de negru cu dungi albe cat si in varianta rosu cu dungi albe. Daca insa nu va doriti ca dungile sa predomine, puteti alege tenisii negri, care prezinta doar cateva dungi in partea din spate, intr-o nuanta placuta de bleu. Si pentru ca dungile sunt un motiv interesant pentru acest sezon, nu puteau lipsi nici din moda femeilor. Asadar si tenisii pentru femei pot fi gasiti in combinatii placute de culori. Daca nu sunteti atrase atat de tare de dungi, puteti alege si bulinele. Tenisi cu alb si negru sau rosu si alb sunt foarte veseli si vor scoate din banal orice tinuta. Si sunt chiar usor de asortat. Alegeti doar o pereche de blugi trei sferturi si un tricou simplu alb sau intr-o alta culoare pastelata si lasati tenisii sa fie vedeta tinutei.

2

  

1

Tenisi colorati marca Le Coq Sportif 2013 vin sa va insenineze vara si nu trebuie sa ii ocoliti. Chiar daca au un pret mai ridicat, isi merita toti banii. Reprezinta o investitie buna pe care nu o veti regreta. Aveti o gama foarte variata de culori asa ca nu va faceti probleme pentru acest aspect. Rosu, turcoaz, albastru, alb, negru, gri, verde, sunt doar cateva dintre culorile pe care le regasiti in noua colectie de tenisi colorati marca Le Coq Sportif. Indrazniti sa creati tinute vesele, colorate, care va vor binedispune imediat, atat pe voi, dar si pe cei din jurul vostru. Vara este un anotimp in care trebuie sa predomine culoarea, asa ca nu va faceti probleme de asocierile dintre mai multe culori. Atata timp cat nu exagerati, nu aveti cum sa dati gres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>