Feb 26

Veste sport barbati si femei 2013


Veste sport pentru bărbaţi şi femei din noua colecţie sport apărută 2013. Vestele sunt poate cele mai practice în perioada de primăvară pentru majoritatea dintre noi, veste sport pot fi purtate în majoritatea situaţiilor unde ne aflăm, le putem purta la şcoală, le purtam la serviciu (depinde de serviciu cu siguranţă). Veste sport pentru bărbaţi sunt de multe ori cea mai sexy costumaţie purtată peste un tricou şi ceva braţe frumoase din partea bărbatului, vestele sunt scurte şi dacă vorbim de bărbaţi muşchiuloşi atunci cu siguranţă trebuie să porte blugi mulaţi să-şi arate muşchi picioarelor. Veste sport damă sunt în aceiaşi măsură ca la bărbaţi destul de sexy purtate în parc sau la o plimbare cu bicicleta ori cu rolele. Veste sport groase sunt perfecte pentru anotimpul de primăvară, care ne surprinde cu vremea de afară: o dată cald, o dată frig. Nu de puţine ori sunt cazurile când plecăm dimineaţa şi suntem surprinşi că vremea se schimbă instant.

Veste sport barbati si femei 2013


Veste sport Puma originale sunt acum la reducere consistentă, unele modele au reduceri de -19% pe când alte modele pot fi achiziţionate cu o reducere de -29%. La aşa preţuri suntem siguri că nu puteţi refuza mai ales că vestele arată extraordinar de bine sunt de calitate garantată Puma.

ddo_1000305784_328 der_1000309351_328 vvs_1000227401_328 vvs_1000259949_328 vvx_1000248389_328 vvx_1000248390_328

Veste sport bărbaţi ieftine, am ales pentru voi din ouă colecţia 2013 câteva modele care par să fie cele mai interesante. Vestele sunt confecţionate din fas cu fermoar în partea din faţă, sunt imprimate cu diverse aspecte şi modele iar materialele din care sunt confecţionate sunt de bună calitate special realizate să suporte toate rigorile vremii de afară “ploaie-vant” şi să nu uităm că sunt atât de uşoare în cânt nu dau impresia că sunt pe tine, practic nu le simţi. Marele avantaj al acestor vşte că sunt destul de ieftine având o reducere considerabile acum la început de sezon al primăvării.
Veste sport barbati si femei 2013-3


Veste sport subţiri de interior oferite de Cătălin Botezatu par să fie alegerea perfectă pentru zilele cu mult soare. Purtate pe peşte un tricou cu mânecă lungă sau cu mâneca scurtă aceste veste subţiri sunt alegerea perfectă. Confecţionate din materiale atent selecţionate, cu fermoar pe mijloc vestele subţiri sunt ideale.

 

Veste sport barbati si femei 2013-2


Veste sport groase sau subţiri oferite de Gilet Mens. Am găsit pentru voi câteva modele care sunt cele mai interesante şi atrag cui siguranţă toate privirile către voi din partea colegilor sau partenerilor. Vestele oferite de Gilet Mens sunt de o calitate superioară şi por fi combinate cu tricouri, cămăşi şi neapărat să aveţi o pereche de blugi tari.